Är det här allt jag är värd? Är det här allt jag kan? | business & lifestyle

business & lifestyle

Annons

Är det här allt jag är värd? Är det här allt jag kan?

Jag satt i ett möte för någon vecka sedan med en gammal kollega och vän. Han hade en presentation om en business och även om jag själv kanske inte fastnade lika mycket för idén så fastnade jag för produkten och några av de budskap han gav mig. Jag tänker återigen på att det finns så otrolig mycket tid vi bara slösar bort om dagarna, vi tror och tycker vi gör så mycket nyttigt, att vi försöker så gott vi kan men gör vi verkligen det? 
Jag började med att titta på mig själv, gör jag allt jag kan varje dag för att åstadkomma någonting bra, någonting vettigt. Svaret blev ganska snabbt nej. Gör jag allt för att må bra? Nja iallafall för att må bättre. Han frågade mig en bit in på mötet, hur mår du på en skala 1-10 och då menar jag både psykiskt och fysiskt. Mitt svar blev en sexa. Alltså något sådär mellan. Han frågade mig sedan vad jag skulle ge för att må en tia, mycket svarade jag. För har vi någon gång mått en tia? Ja det finns ju säkert många där ute som gör det, men det är ju människor som redan insett vad som behöver förändras och göras. Jag skulle ge en jävla massa för att börja min dag på topp och avsluta den på topp. Och helt plötsligt slog det mig, är det någon gång jag ska göra det här så är det nu. Är det någon gång jag ska krossa allt i min väg för att må en tia så gör jag det. 

Han frågade mig också en ganska skrämmande sak men en viktig sak att tänka på, att fråga sig själv. “Sebastian när du är påväg till arbetet, till skolan eller vart du än ska, fråga dig själv.. “Är det här allt jag är värd, Är det här allt jag kan?” Hmm ja det kanske låter lite egotrippat men det handlar inte om att tycka synd om sig själv i det här läget utan att se över vår livssituation. För är det verkligen allt det du är värd, det du sysslar med om dagarna? Är det verkligen allt du kan? Tänk på den… More will come 

SebastianKrantzA-6

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    WOHO, Åhh, vad glad jag är att du har börjar om att blogga igen Sebastian! 😀 Ska bli roligt att få följa ditt liv igen. Är även superglad för din framgång. Grattis till det, du kommer gå så långt här i livet. Du är bara 19 år och har redan kommit så här långt, man kan ju undra vars detta kommer att sluta! 🙂 Ta hand om dig, kram!<3

Annons
stats