Skapandet är igång, jag är tillbaka! | business & lifestyle

business & lifestyle

Annons

Skapandet är igång, jag är tillbaka!

Jag

Herregud vad tiden går snabbt! Känns som år och återigen år sedan jag bloggade men så länge sedan var det ju faktiskt inte. I mitt liv händer just nu så otroligt mycket trevliga saker. Minns ni att jag pratade om att jag var igång med att starta eget? Well, nu kan jag stolt kalla mig grundare och ägare av www.utekvällen.se Sveriges nya söksajt för uteställen! Förutom att jag faktiskt kommit igång med företaget är jag aktuell med mina bandkollegor Alex, Leo och Erik i nya gruppen North Avenue. Vi släpper vår debutsingel i Oktober och massa annat kul väntar oss i höst! Jag ser verkligen fram emot att få blogga igen, jag är även aktuell en med en kampanj / livsidé gällande “a better life” Jag kommer stegvis själv gå igenom olika metoder för att själv leva mitt liv till tusen procent varje dag. Jag kommer även dela med mig av mina resultat och tips till människor för att helt enkelt få ut så mycket vi kan av den lilla tid vi har på jorden. Jag hoppas jag får tillbaka mina kära läsare och välkomnar mina nya.

NORTH AVENUE 

Redigerad

// Sebastian 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats