Tåget upp, Tåget ner... | business & lifestyle

business & lifestyle

Annons

Tåget upp, Tåget ner…

Idag gjorde jag nog ett av de största misstagen i mitt liv. Kanske låter lite väl dramatiskt men så är nog nästan fallet. Kl 05:30 ringer klockan jag tar mig i illfart till Tågstationen för att hinna med en buss som går till Stockholm. Väl på bussen är allt frid och fröjd jag myser med musiken i öronen och ser solen gå upp. Jag är taggad som fan inför en fullspäckad och viktig helg med North Avenue. Efter 4 timmars färd anländer jag till Stockholm Central. Jag har några minuter innan messat med bandkollegan Erik om att jag kommer 10:40 Väl inne på Centralen ber jag Erik ringa mig för att få reda på vart vårt team sitter och väntar. Erik låter ovanligt trött för att vara i Stockholm väntandes på centralen… Jag frågar vart dom är och Eriks svar blir: ” Du skojar… sluta driv Sebastian.. Jag: Nej alltså jag är i Stockholm nu vart sitter ni. Efter några sekunder inser vi båda att jag har klantat till det rejält. Det är nästa helg, nästa Torsdag vi ska mötas i Stockholm. My mistake! I allt kaos blir vi ändå skrattfärdiga och nu i efterhand här hemma så är ju allt ganska komiskt. Jag fick iallafall med mig två böcker som jag tror kan ge mig mycket inspiration i framtiden. 

IMG_1347

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats